Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Skogskväll i Stockholm för dig som äger skog i Norrland

Du som äger skog i Norrland hälsas varmt välkommen till vårt kontor i Stockholm för en kväll med den norrländska skogen i fokus.

Vi kommer att finnas där under tre kvällar i höst. Onsdagen den 2 september, torsdag den 8 oktober och onsdag den 18 november.

Det blir intressanta kvällar där vi bjuder på tilltugg och dryck, vi presenterar oss själva, vår affärsidé och informerar dig om hur det är att vara kund hos oss. Vi kommer också att berätta om hur virkes- och fastighetsmarknaden ser ut i Norrland. Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och säkerställer att kvällarna inte bidrar till spridningen av Covid-19.

Skogssällskapet arbetar sedan 1912 med skoglig förvaltning och fastighetsutveckling. Vi är fristående, utan bindningar till skogsindustrin eller andra intressen och är därigenom en helt oberoende förvaltare av skog och mark. Skogssällskapet stärker nu sin position och är expansiva på marknaden. Vårt mål är en hållbar utveckling av skog, mark och vatten som berikar både dig och din skog.

Anmälan

onsdag 18 nov

Evenemangs­information

Tid: 18 november 2020 kl. 18:30 - 21:00

Plats: Skogssällskapets kontor på Kammakargatan 7 (5 tr), 111 40 Stockholm
Arrangör: Skogssällskapet
Riktar sig till: Skogsägare som bor i Stockholm och äger skog i Norrland
Kostnad: Kostnadsfritt

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.