Kampanjbild från en av filmerna på temat Goda råd är sällan gratis, en kvinna som får sitt hår avrakat hos frisören. I bilden står också texten Goda råd är sällan gratis.

Låt ett proffs sköta din skog

Okej, nu ska vi prata om varför du ska välja oss, när vi inte ger bort rådgivning gratis? Svaret är enkelt: För att vi inte bara är intresserade av ditt virke. Vi vill hjälpa dig att utveckla hela din skogsfastighet – så att den når sin fulla potential.

Hos oss behöver du inte avverka för att vara en viktig kund, eftersom vi inte äger några industrier vi måste förse med virke. Men om och när du väl vill göra det så ser vi till att skapa en bra affär för virket. Vi har ett stort kontaktnät med sågverk och industrier runt hela Östersjön.

Pengarna Skogssällskapet tjänar delar vi ut till forskning varje år. Vårt vinstintresse handlar alltså inte om att göra några aktieägare nöjda, utan i att göra så stor nytta som möjligt – för dig som skogsägare, och för den svenska skogen i framtiden.

Vi vill hjälpa dig att se alla möjligheter som finns på din skogsfastighet. Det kan handla om hur skogen kan bli vackrare och trevligare att vistas i, växa bättre så att du ökar din avkastning, ge alternativa intäkter från till exempel vind- eller solkraft, bättre jakt, högre biologisk mångfald eller binda mer koldioxid. Ta hjälp av oss så gör vi dig och din skog rikare!

Skogsförvaltare och skogsägare ute i skogen. Foto: Christian Gustavsson

3 skäl att välja Skogssällskapet:

  • Vi är fristående på virkesmarknaden, därför menar vi allvar med att vi utgår från dig och dina mål med skogsägandet.
  • Vi kan hjälpa dig med allt som rör ditt skogsägande, och vi tycker att det är viktigt och roligt att utveckla skogsfastighetens alla värden.
  • Vi delar ut vår avkastning till forskning om skogsskötsel och naturvård.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med din skog?

Skicka in dina kontaktuppgifter så vi hör av oss inom en vecka!


Samtycke * (obligatorisk)
Samtycke