Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Produktions- och virkesansvarig till region Norrland

Nu söker vi en produktions- och virkesansvarig till Norrland. Önskad placeringsort anges i ansökan.

Som produktions- och virkesansvarig arbetar du tätt samman med skogsförvaltarna på regionen för att upphandla och utveckla våra resurser för avverkning och skogsvård inom våra uppdrag. Du ansvarar för planering, styrning och transport av våra virkesleveranser till våra virkeskunder. Du genomför och utvecklar virkesaffärerna inom regionen och har ett stort ansvar för att säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med Skogssällskapets gällande policys, standarder, regler och rutiner.

Tjänsten innefattar resor främst inom region Norrland. Du ingår också i ett Sverigeteam med produktions- och virkesansvariga som leds av vår produktions- och virkeschef. Ert gemensamma fokus är att skapa lönsamma virkesaffärer, effektiva processer och att utveckla köp- och försäljningsvolym av skogsprodukter.

För att bli framgångsrik i det här arbetet och för att trivas i gruppen besitter du en mycket god social förmåga, är samarbetsvillig, har ett prestigelöst förhållningssätt och är lösningsorienterad. Du behöver vara strukturerad i ditt arbete, kunna ta för dig och vara självgående. Det är ett krav att du har god datorvana, gärna med erfarenhet från VSOP system. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande och har erfarenhet från liknande arbete. Vi är en målstyrd organisation som vägleds av våra värderingar öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Placeringsort Sundsvall, Östersund eller annan lämplig etablering i området. Ange önskemål om placeringsort i din ansökan.

Ytterligare information

  • Regionchef Birgitta Löthman tel. 060-64 14 68
  • Skogsförvaltare Mikael Edman tel. 0611-237 39

Fackliga kontakter

  • SACO: Thies Eggers, tel. 018-14 01 09
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 033-10 62 03

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 9 augusti 2019. Maila ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se och märk den med PANO1910. Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande, så vänta inte.