Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Skogsförvaltare till Uppsala

Nu söker vi skogsförvaltare till östra Svealand, med placering i Uppsala eller närliggande ort. Sista ansökningsdag 25 november.

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter utifrån kundernas mål. Med team bestående av skogsförvaltare, fastighetskonsult, ekonom och produktionsansvarig gör vi allt för att nå och överträffa dessa mål. Det har vi gjort i mer än hundra år och vinsten delar vi ut till forskning om skog. Vi är en grön organisation som arbetar för en hållbar utveckling och finns i Sverige, Finland och Baltikum.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att vara road av affärer och av att ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som skogsförvaltare i östra Svealand tar du över en del befintliga förvaltningar och ska även jobba aktivt med införsäljning till såväl befintliga som nya kunder. I din roll som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomer, fastighetskonsulter samt produktions- och virkesansvariga.

Du har skoglig högskoleutbildning, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Uppsala. Vi är dock öppna för en dialog kring alternativa orter i närområdet. Parallellt rekryterar vi även en skogsförvaltare till ett föräldravikariat, med placering i Uppsala.

Ytterligare information

Regionchef Hans Lindberg tel.018-30 01 65.

Fackliga kontakter

SACO: Thies Eggers, tel. 018-14 01 09
Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 033-10 62 03

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 25 november 2019. Maila ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se och märk den med SFÖS1914. Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte.