Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Vi söker en system­administratör i skogliga system

Nu söker vi en utvecklingsdriven systemadministratör i skogliga system. Placeringsort Göteborg eller något av våra andra, större kontor.

Som systemadministratör är du delaktig i administration och support av våra system för operativ och taktisk planering av skogliga operationer. Du är en del av teamet som ansvarar för implementering, drift och utveckling av våra gemensamma systemlösningar och arbetssätt. I din roll ingår täta kontakter med våra externa systemleverantörer samt vår fältpersonal och övriga medarbetare. Att fånga upp och driva utvecklingsfrågor och hålla digitala utbildningar är en del av din vardag.

För att trivas i rollen som systemadministratör är det viktigt att vara noggrann, strukturerad och ha förmågan att självständigt planera och prioritera arbetet. Du är driven och proaktiv och tillsammans med teamet arbetar du med utveckling och ständiga förbättringar. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från arbete med skogliga system är meriterande. Vi arbetar huvudsakligen i FAGUS men ditt arbete kommer också att omfattas av implementeringen av VIOL 3 och Office 365.

Tjänsten är tills vidare. Vi ser gärna att du arbetar på vårt huvudkontor i Göteborg men är öppna för en dialog kring placering på något av våra andra, större kontor.

Ytterligare information:

Staffan Mattsson, Chef Verksamhetsutveckling och IT, tel.018-14 01 00

Fackliga kontakter:

  • SACO: Thies Eggers, tel. 018-14 01 09
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 033-10 62 03
  • Unionen: Christer Änghede, tel. 031-335 66 08

Ansökan:

Maila din ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se så snart som möjligt, dock senast 2019-12-12 och märk den med "SA1917". Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte.