Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Sommarjobb med framtida möjligheter

Modellbilder fotograferade i Björkhagen i maj 2018.

Foto: Christian Gustavsson

Bli en del av ett roligt, stolt och drivet lag! På Skogssällskapet hjälper vi skogsägare att utveckla sina skogsfastigheter, nu söker vi sommarjobbare till olika delar av Sverige.

På Skogssällskapet är vi fristående från ägarintressen i industrier och sågverk. Vi utgår från skogsägarens egna mål och förutsättningar när vi sköter skog. Våra medarbetare brinner för skogsskötsel och att möta människor och trivs med en flexibel vardag där eget ansvar är centralt. Skogssällskapet ägs av en allmännyttig stiftelse, vår avkastning delar vi ut till forskning.

Nu söker vi sju-åtta sommarjobbare som vill vara med och utveckla våra förvaltningsteam. Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb som kan bli starten på en framtid som skogsförvaltare eller annan funktion hos Skogssällskapet. Vi söker en person till var och en av våra sex regioner samt en sommarjobbare till affärsområde egen skog. Totalt sju eller åtta sommarjobbare.

Du kommer att få arbeta inom projekt och uppdrag inriktade på kvalitetsuppföljning av vår verksamhet samt support och praktiskt arbete inom vår fältorganisation. Under sommarjobbstiden kommer du, tillsammans med övriga sommarjobbare, att träffas för en gemensam kickoff och utbildning.

Vi söker dig som har ett eller ett par år kvar på din skogliga utbildning och som är intresserad av såväl skog, människor som affärer och trivs bra med lagarbete.

Ytterligare information om tjänsterna

  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11
  • Mattias Berglund, Skogsskötselschef, tel. 031-335 66 04

Ansökan

Maila din ansökan till rekrytering@skogssallskapet.se senast 2020-01-24 och märk den med "SJ1918". Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte. Ange vilket geografiskt område i Sverige som är mest intressant för dig eller om du är öppen för att jobba i hela Sverige.