Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Vi söker en målinriktad skogsförvaltare i Göteborg

Vi utökar och söker en skogsförvaltare till området Göteborg/Borås.

Skogssällskapet utvecklar och förvaltar skogsfastigheter utifrån kundens mål. Det har vi gjort i mer än hundra år och vinsten delar vi ut till forskning om skog. Vi är en grön organisation som arbetar för en hållbar utveckling och finns i Sverige, Finland och Baltikum.

Vi växer och förstärker vår verksamhet till region västra Götaland och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i området Göteborg/Borås. Du tar över en del befintliga förvaltningar och ska även jobba aktivt med införsäljning till såväl befintliga som nya kunder. Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomer, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv, att vara road av affärer och av att ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi och du gillar att ha en aktiv dialog med såväl befintliga som potentiella kunder. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Vi erbjuder en spännande och varierande roll med möjligheter att växa och utvecklas. Kontoret i Göteborg är nytt och fräscht och du blir en del av en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig högskoleutbildning, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Ytterligare information om tjänsten:

Olof Stenström, Regionchef, tel nr 033 10 54 50

Fackliga kontakter:

  • SACO: Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 031-335 66 13

Ansökan

Maila din ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se så snart som möjligt, dock senast 2020-12-17 och märk den med "SFVG2012". Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte.

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.