Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Skogssällskapet Finland söker två skogsförvaltare


Vi söker två skogsförvaltare till vår växande verksamhet i Tavastland och Birkaland samt Östra-Nyland och Kymmenedalen.

Vi erbjuder dig

Som skogsförvaltare sköter och utvecklar vi jord- och skogsfastigheter enligt kundens mål. Vi hjälper också våra kunder att hitta nya skogsfastigheter att placera i.

Skogssällskapet har varit verksamt i Finland sedan år 2013 och vi är helägda av stiftelsen Skogssällskapet som funnits i Sverige i över 100 år. Vi jobbar för hållbar utveckling och stiftelsen äger också själv skog i alla de länder vi är verksamma i.

Vi förstärker nu vår verksamhet och söker två mångsidiga skogsproffs i första hand till Tavastland och Birkaland samt Östra-Nyland och Kymmenedalen.

Vår verksamhet grundar sig i våra gemensamma värden som är kundperspektivet, öppenhet, friståendeskap, kommunikation och proaktivitet, mångsidighet och kvalitet, specialkunnande, långsiktighet och flexibilitet. Nu har du en unik möjlighet att följa med och utveckla vårt växande företag i ett team där det är mycket verkstad och där vi värderar målinriktat och positivt arbete tillsammans.

Vi förväntar oss

Som förvaltare har du ett brett ansvarsområde och du arbetar i nära samarbete med våra kunder. I arbetet ingår både planering och verkställande av överenskomna åtgärder. Du arbetar tätt med dina kunder och ni utvecklar tillsammans markegendomen och fastigheternas värden samt ekonomi både med beaktande av det traditionella skogsbruket och andra värden som skall utvecklas och nyttjas. Du jobbar också mot virkesköpare och med entreprenörer. Dina kollegor stöder alltid ditt arbete då det behövs.

Vår verksamhet växer fortgående så till arbetet hör också marknadsföring av våra tjänster. Du bygger nätverk och förtroende som skapar mervärden både för våra kunder och företaget.

Du har skoglig utbildning och har jobbat minst några år inom branschen. Vi uppskattar en försäljningsinriktad approach, goda sociala egenskaper samt kunnande och erfarenhet inom viltbruk, fastighetsutveckling och fastighetsförmedling. Ett aktivt och självständigt arbetssätt ger möjligheter att lyckas i detta jobb. Du pratar finska och din engelska samt svenska är också flytande. Våra förvaltare arbetar i första hand utgående från ett distanskontor i hemmet.

För att du skall trivas som förvaltare är det viktigt att det är naturligt för dig med företagsverksamhet och att göra affärer, du ser helheter och du tar budgetansvar.

Ansökningar och tilläggsuppgifter

Skicka din fritt formulerade ansökan, CV och löneanspråk senast 22.8. per e-post till lasse.lahtinen@tilanhoitajat.fi. Använd följande rubrik i e-posten ”hakemus tilanhoitajaksi”.

Vi ger gärna tilläggsinformation:

  • VD Lasse Lahtinen (tel. 044 493 5998) till 2.7., 26. - 30.7. samt 9 - 20.8.
  • kundchef Tomas Landers (tel. 050 350 0760) 5. - 23.7. och 2. - 6.8.
Lasse Lahtinen

Lasse Lahtinen, vd Skogssällskapet Finland Oy Ab/ Tilanhoitajat

Pratar engelska, finska och svenska

+358 44 493 5998

lasse.lahtinen@tilanhoitajat.fi

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.