Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Ekonomiadministratör till Göteborg

Till rollen som ekonomiadministratör söker vi nu efter dig som gillar ordning och reda och är en superadministratör. Du kommer till ett trevligt ekonomiteam som sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg.

Om rollen

Ekonomiteamet består av sex medarbetare som jobbar tight tillsammans och hjälps åt, men vågar också utmana varandra. Du kommer att rapportera till Redovisningschefen. Förutom kollegorna i teamet har du i denna roll kontakt med bla Skogsförvaltare och även externa parter.

Det är en roll där du framför allt jobbar med administrativa delar, men även stöttar upp som ekonomiassistent. Man jobbar mycket med förbättrings- och effektiviseringsprojekt där du kommer få ta en aktiv del, men även stötta övriga organisationen gällande system och processer inom ekonomiområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Avtalsadministration; löpande förvaltning, support och kvalitetssäkring av arbetet med den digitala avtalsportalen
  • Arkivering av fysiska avtal, originalverifikat samt övriga dokument som kräver arkivering
  • Fakturering och avräkning, samt bokföra och stämma av leverantörsskulder
  • Registrera och godkänna betalningar, samt avstämning av balanskonton
  • Rapportera till olika myndigheter
  • Sköta allmänna kontorsgöromål såsom tex beställningar och posthantering

Din profil

Vi söker dig som är en fena på administration och har jobbat något år med ekonomi.

Grundläggande för att lyckas i rollen är en generellt god systemvana, en vilja att jobba digitalt och att du är nyfiken på att fortsätta utveckla processer och prova nya arbetssätt.

Som person ser vi att du är noggrann med en känsla för kvalitet och gärna bidrar till gruppen med engagemang, samt är positiv och flexibel.

Ansökan

I denna rekrytering har Skogssällskapet valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Sista ansökningsdag är 22/5. Intervjuer sker löpande. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.