Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Två skogsförvaltare till Umeå

Vår skogsförvaltare i Umeå går efter elva år vidare till nya utmaningar. Vi rekryterar nu två skogsförvaltare till Umeå som ska arbeta med befintliga skogsförvaltningar och för att stärka Skogssällskapets tillväxt i Västerbotten.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll med ett inkluderande ledarskap, tydliga mål och en stark intern stolthet och trivsel. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör att det känns extra meningsfullt att gå till jobbet.

En viktig del av tjänsten är säljarbetet gentemot både nya och befintliga kunder, för att bidra till Skogssällskapets tillväxt. Att du är kommunikativ och road av försäljning och affärer är avgörande egenskaper för att lyckas med ditt uppdrag och trivas i rollen. Som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv och att vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är kundfokus, proaktivitet, öppenhet och respekt.

Du har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar. Du utgår från vårt kontor i Umeå men att resa för att besöka dina kunders fastigheter är en självklar del av din vardag. Det finns stora möjligheter till distansarbete för dig som önskar det. Allt för att du ska få ihop din vardag.

Ytterligare information om tjänsterna

  • Linn Jacobsson Edsholm, regionchef Norrland, tel. 063 137405
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se så snart som möjligt, dock senast 2022-12-12 och märk den med SFN2210. Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.