Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Skogsförvaltare till Skövde

Nu söker vi ytterligare en skogsförvaltare till Skövde som vill bli en del av teamet i västra Götaland.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare.

Vi erbjuder en spännande och varierande roll med ett inkluderande ledarskap, tydliga mål och en stolthet och trivsel. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör att det känns extra meningsfullt att gå till jobbet.

En viktig del av tjänsten är säljarbetet gentemot både nya och befintliga kunder, för att bidra till Skogssällskapets tillväxt. Att du är kommunikativ och road av försäljning och affärer är avgörande egenskaper för att lyckas med ditt uppdrag och trivas i rollen. Som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv och att vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är kundfokus, proaktivitet, öppenhet och respekt.

Du har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar. Du utgår från vårt kontor i Skövde men att resa för att besöka dina kunders fastigheter är en självklar del av din vardag

Ytterligare information om tjänsten

  • Elin Larsson, regionchef västra Götaland, tel. 031-3356604
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Thomas Lindström, tel. 060-64 14 67
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se så snart som möjligt, dock senast 2023-10-31 och märk den med SFVG2305. Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.