Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Sommarjobb med framtida möjligheter

Student i skog. Foto: Christian Gustavsson

Foto: Christian Gustavsson

Bli en del av ett roligt, stolt och drivet lag! På Skogssällskapet hjälper vi skogsägare att utveckla sina skogsfastigheter, nu söker vi sommarjobbare till olika delar av Sverige.

På Skogssällskapet är vi fristående från ägarintressen i industrier och sågverk. Vi utgår från skogsägarens egna mål och förutsättningar när vi sköter skog. Våra medarbetare brinner för skogsskötsel och att möta människor och trivs med en flexibel vardag där eget ansvar är centralt. Skogssällskapet ägs av en allmännyttig stiftelse, vår avkastning delar vi ut till forskning.

Nu söker vi sommarjobbare till våra sju regioner. Vi erbjuder ett omväxlande sommarjobb som kan bli starten på en framtid som skogsförvaltare eller annan funktion hos Skogssällskapet.

Du kommer att få arbeta inom projekt och uppdrag inriktade på kvalitetsuppföljning av vår verksamhet samt support och praktiskt arbete inom vår fältorganisation. Under sommarjobbstiden kommer du, tillsammans med övriga sommarjobbare, att träffas för en gemensam kickoff och utbildning.

Vi söker dig som har ett eller ett par år kvar på din skogliga utbildning och som är intresserad av såväl skog som människor och affärer, och trivs bra med lagarbete.

Ytterligare information om tjänsterna

  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Ansökan

Maila din ansökan till rekrytering@skogssallskapet.se senast 2024-01-31 och märk den med SJ2024. Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte. Ange vilket geografiskt område i Sverige som är mest intressant för dig eller om du är öppen för att jobba i hela Sverige.

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.