Vi söker redovisningsekonom

Kvinna i skog. Foto: Christian Gustavsson

Gillar du att skapa värde för kunder och är en affärsinriktad redovisnings­ekonom? Då kan det vara dig vi söker! Hos oss är titeln kundekonom, och vi erbjuder placering på Skogssällskapets huvudkontor i Göteborg eller på något annat av våra större kontor runt om i Sverige. Vi erbjuder flexibilitet och hybridarbete med möjlighet att delvis jobba hemifrån.

Om rollen
Som kundekonom är du Skogssällskapets spetskompetens inom redovisning, ekonomi och skattefrågor gentemot kunderna och tillhör ett team om sex personer med inriktning mot ekonomi och fastighetsrelaterade ärenden.
Du samverkar med kollegor både inom och utom teamet, med uppdrag inom allt från löpande bokföring till rådgivning samt genomförande av generationsskiften. Tillsammans erbjuder ni en helhetslösning inom skoglig ekonomi- och fastighetsrådgivning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Löpande bokföring, årsbokslut samt deklaration gentemot kunder
  • Rådgivning inom redovisning och skatter till kunder
  • Proaktivt skapa och medverka till nya affärer genom samarbete med övriga medarbetare på företaget

Din profil
För att trivas i rollen behöver du, förutom att vara trygg med redovisningsarbete, vara affärsmässig, bidra till merförsäljning och uppskatta kundmöten. Du är civilekonom och har hunnit jobba några år med redovisning och har med dig hela bokslutsprocessen. Har du ett skogligt intresse ses det som positivt. För att bli framgångsrik i rollen är du en nyfiken, utåtriktad och affärsdriven redovisnings­ekonom. Du har förmågan att bygga förtroende och är pedagogisk samt bra på att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Är du intresserad av att bredda din kompetens och få möjlighet att utvecklas inom skoglig förvaltning så är detta jobbet för dig!

Skogssällskapets medarbetarenkäter vittnar om ett uppskattat ledarskap, tydliga mål och en stolthet och trivsel. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör jobbet extra meningsfullt. Skogssällskapet drivs av sina värderingar; öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Ansökan
I denna rekrytering har Skogssällskapet valt att samarbeta med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso, tel 0765-112910, eva.tiitso@meritmind.se. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

Läs mer och ansök hos Meritmind Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.