Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Aktuellt från region Norrland

Regionchef Birgitta Löthman skriver om det aktuella läget i Norrland.

Sommaren och semestertiderna går mot sitt slut. För oss på region Norrland har sommaren varit relativt lugn, utan några större händelser på regionen. Trots värme och torka har vi klarat oss bra utan bränder.

Norrland har också klarat sig väldigt bra utan större granbarkborreangrepp. Efterfrågan på virket är fortfarande väldigt stark och likaså finns det ett väldigt stort intresse för att investera i skog i Norrland.

Vi fortsätter under hösten att skapa nya kontakter med skogsägare i hopp om att få fler förvaltningskunder inom regionen. Vi kommer att ha informationsträffar i Stockholm för dig som äger skog i Norrland men är bosatt i Stockholmsområdet. Vi har också planerat in ett antal träffar i Vilhelmina. Håll utkik på vår webb eller hör av dig direkt till mig om du är intresserad av att få mer information om dessa evenemang!

Under hösten kommer vi också att jobba mycket med planeringen och budgeteringen av de skogliga åtgärderna på våra kunders fastigheter under 2022. Att träffa er som är kunder och föra en dialog kring vad just ni vill utveckla i er skog är en del av det, så passa på att redan nu fundera över om du har något särskilda önskemål inför nästa år.

Med förhoppning om en skön höst!

Birgitta Löthman

Regionchef Norrland
Karta region Norrland

Region Norrland innefattar länen Jämtland, Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten, samt norra delen av Gävleborgs län. Här finns kontor i Östersund, Sundsvall, Umeå och Vilhelmina.

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.