Sylvia Rezania ny ledamot i Skogssällskapets styrelse

Sylvia Rezania är ny ledamot i Stiftelsen Skogssällskapets styrelse, på det mandat som utses av Naturskyddsföreningen. Sylvia har arbetat med kommunikation i olika verksamheter och sitter sedan 2021 även i Naturskyddsföreningens riksstyrelse.

Sylvia Rezania

Sylvia Rezania

– Jag ser fram emot att bidra med mina erfarenheter kring kommunikation och lyfta de frågor som Skogssällskapet har kring hållbart skogsbruk och naturvård, säger Sylvia Rezania.

Sylvia Rezania sitter på det fasta mandat i Skogssällskapets styrelse som utses av Naturskyddsföreningen. En plats utses av Kungliga Skogs- och lantbruksakademien (KSLA) och en plats av Göteborgs kommun. Utöver de fasta mandaten utses mellan tre och fem ytterligare ledamöter.

– Vi är glada över att ha fått in Sylvia i vår styrelse där hennes kommunikationskunskap och engagemang för miljöfrågor kommer att vara en stor tillgång för Skogssällskapet, säger Per-Olof Wedin, som sedan 2021 är ordförande i styrelsen.

Skogssällskapets styrelse består idag av åtta ledamöter: ordförande Per-Olof Wedin, Björn Sundell (KSLA), Sylvia Rezania (Naturskyddsföreningen), Stefan Olinder (Göteborgs kommun), Lisa Sennerby Forsse, Anne Ramberg, Mats Dellham och Urban Eriksson.

Läs mer om Skogssällskapets organisation här

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.