Gå till innehåll

Våra tjänster

På Skogssällskapet kan vi hjälpa dig med allt som rör din skog och din fastighet. Vi sköter din skog efter dina mål, och vi hjälper dig gärna med allt annat kring din fastighet och din ekonomi. Vinsten från vår förvaltning återinvesterar vi i kunskapsutveckling. Stiftelsen Skogssällskapet är i dag en av Sveriges största privata finansiärer av forskning om skog och naturvård.

Vi har inga ägarintressen i sågverk och industri. Därför har vi också samma mål som dig: att få så bra betalt för virket som möjligt. Våra skogsförvaltare finns i hela Sverige, med kontor från Hässleholm i söder till Vilhelmina i norr. Vi har förvaltat skog i mer än hundra år. Under varje tjänst kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig.

0771 - 22 00 44

Skogssällskapets huvudkontor:
Besök: Kilsgatan 4
Postadress:
Box 11374
404 28 Göteborg

Hitta ditt lokala kontor under Kontakt

I sociala medier

Skogssällskapet på Instagram
Skogssällskapet på Facebook

Skogssällskapet förvaltar cirka 500 000 hektar skog tillsammans med stora och små skogsägare i Sverige, Estland, Lettland, Litauen och Finland. Tjänsteutbudet inbegriper skogsbruk och tjänster inom ekonomi och fastighetsfrågor. Ägare är Stiftelsen Skogssällskapet som grundades 1912 och vars syfte är att verka för skogshushållning och naturvård. Skogssällskapet delar årligen ut cirka 15 miljoner kronor till forskning och utveckling.