Kampanjbild från en av filmerna om att äga skog på distans.

Vi vet var du bor

Oroa dig inte. Det enda vi vet är att du antagligen hittat till den här sidan för att du, precis som tusentals andra svenskar, äger skog men bor långt från din skogsfastighet.

Kanske sitter du vid datorn eller mobilen och kollar ut genom fönstret och ser inget annat än betong just nu. Och vi vet precis som du att avstånd kan vara svårt.

När du tar hjälp av oss får du inte bara en kontaktperson som du känner till namn. Du får en egen förvaltare som, viktigast av allt, kan skog. För vi har skogsförvaltare över hela landet som alltid är i närheten när du inte kan vara på plats.

När vi jobbar med skogsförvaltning gör vi det utifrån dina intressen och skogens unika förutsättningar. Tillsammans sätter vi upp långsiktiga mål med ditt skogsägande som vi kan jobba efter. Hos oss får du alltså en skogsförvaltning helt anpassad efter dig och din skog.

Vill du få hjälp med din skog?

Klicka här för att hitta din närmaste skogsförvaltare. Eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så fort vi bara kan:

Samtycke * (obligatorisk)
Samtycke

Har du sett till någon av de här personerna?

Det här är några av våra snälla och kunniga skogsförvaltare som när som helst kan befinna sig i närheten av din skogsfastighet.

Tre skäl att välja oss:

  1. Vi är fristående. Vi äger inga egna industrier och vi delar ut vår avkastning till forskning om skogsbruk.
  2. Vi kan ta hand om allt. Åtminstone allt som rör din skogsfastighet: skogsskötsel, virkesförsäljning, bokföring, arrendeavtal och mycket mer.
  3. Vi vill få din skog att nå sin fulla potential!