Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Logga in i anslagssystemet

Här beskriver vi hur du loggar in i det system som Skogssällskapet och tre av de närstående stiftelserna använder för att ta emot ansökningar.

Viktig information för ansökningar från Finland angående problem med ansökningssystemet!

Sista dagen att söka forskningsmedel från Stiftelsen Skogssällskapet är 12 oktober kl 23.59 och vi har dessvärre hittat några buggar i systemet om man söker medel från Finland.

Läs mer här Pdf, 203.2 kB, öppnas i nytt fönster.

Stiftelsen Skogssällskapet och de närstående stiftelserna Hildur och Sven Wingquists stiftelse för skogsvetenskaplig forskning, Stiftelsen Stina Werners fond samt Stiftelsen Anna och Gunnar Vidfeldts fond för biologisk forskning använder alla anslagssystemet SBS Manager för att ta emot ansökningar om medel. Dock är det olika inloggningssidor som gäller för Stiftelsen Skogssällskapet och de tre närstående stiftelserna.

Observera även att om du har skapat ett konto i Stiftelsen Skogssällskapets anslagssystem måste du skapa ett nytt konto i de närstående stiftelsernas anslagssystem, och vice versa.

Logga in i Stiftelsen Skogssällskapets anslagssystem

 

Logga in i anslagssystemet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Logga in i Wingquists stiftelses, Stiftelsen Stina Werners fonds samt Stiftelsen Anna och Gunnar Vidfeldts fonds anslagssystem

Logga in i anslagssystemet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.